E. Weijer (Eva)

Eva

Werkgevers die verzuimen het juiste loon te betalen. Misbruik van laagopgeleide werknemers. Ontslag zonder geldige reden. Eva Weijer kan niet tegen onrecht. Zij koos bewust voor het arbeidsrecht. Want: "Ik houd erg van het persoonlijke aspect van het arbeidsrecht. De mens achter het verhaal."

"Ik treed voornamelijk op voor de werknemer. Werk maakt een belangrijk onderdeel van het leven uit. Als advocaat arbeidsrecht kun je veel betekenen voor een werknemer. Ik ga uit van de wens van de werknemer. Die wens verschilt van persoon tot persoon. Als een werknemer zijn baan wil behouden, pak ik de werkgever anders aan. Ik kijk ook naar de arbeidsmarktpositie. Die positie is voor een 50-plusser anders dan voor een twintigjarige. Het gaat mij erom door strategisch denken tot een oplossing te komen."

"Aanvankelijk wilde ik rechter worden. Ik liep stage bij de rechtbank. Maar dat was mij te mak, te rustig. Ik houd juist van de spanning en dynamiek van het onderhandelen en procederen."

Naast arbeidsrecht houdt Eva Weijer zich bezig met ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zij adviseert en procedeert onder andere over de volgende zaken: ontslag, functioneren, arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, ziekte en reïntegratie, reorganisatie, de positie van de statutair bestuurder en uitkeringen. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor een second opinion over lopende of afgeronde zaken.

Specialisatieverenigingen: VAAN en VAARA (arbeidsrecht), VA&R (ambtenarenrecht)

Eva Weijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden registreerd: Algemene Praktijk (Bestuursrecht, Burgerlijk recht), Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met ons op of stel een vraag

BEZOEKADRES

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem

T: 026 44 53 552
F: 026 44 57 504
E: info@bdhadvocaten.nl

POSTADRES

Postbus 3068
6802 DB Arnhem

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur
za en zo: gesloten

OVERIG

KvK: 09195001

Vul de getoonde anti-spam code in: